DM Stockholm 2019

Välkomna till DM Stockholm 2019, som i år arrangeras av Dynamite Cheerleading

Tävlingen kommer hållas den 16 mars 2019i Solnahallen, Stockholm.

 

Tävlingsregler
Det är mycket viktigt att ni läser TR nogaeftersom ändringar kan förekomma och det är bra att påminna sig om vad som gäller för de olika klasserna. Ta även gärna en titt på domarprotokollen för att få en uppfattning om vad som bedöms. Läs även Tävlingsbestämmelser, som kan hämtas från SCF:s hemsida, www.cheerleading.se

Tävlingsytan kommer att bestå av nio (9) st våder (flexirolls) som tillsammans skapar en yta om 16,65 x 14 meter.

 

Anmälan
Vänligen sammanställ och skicka in en anmälan per förening. Anmälan till tävlingen sker via den länk som ni finner nedan. Sista datum för registrering är fredag den 15 februari. Efteranmälningar accepteras endast mot erläggande av förseningsavgift på 500 kr per förening, dock accepteras inga nya starter efter söndag den 3 mars.    

I anmälningslänken anger ni hur många deltagare ni har i varje lag. Pensumlistor för alla SM-starter ska bifogas tillsammans med anmälan. För RM-starter ska istället en pensum-lista med för varje start på tävlingsdagen. Antalet personer på pensum-listan måste då överensstämma med antalet anmälda deltagare. 

Här är länken som ska använda: 
https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={586A5A30-242C-455A-B12E-B86AD6C72FCF}

 

Sessionindelning 
Tävlingen kommer att ske i två sessions, se nedan vilka klasser som tävlar i vilka sessions. 

Session 1 
Partnerstunt
Groupstunt
Level 2
Level 3

Session 2
Level 1
Level 5 
Level 6

Startavgifter

Startavgiften på Distriktsmästerskap är en fast avgift per lag.  Priset är inklusive tävlande, reserver samt 3 st tränare. Vill man anmäla fler tränare kostar det 150 kr/tränare på DM. 

Distriktsmästerskap: 
-      Partner Stunt – 600 kr per start 
-      Group Stunt – 1000 kr per start 
-      Lag: Pom samt level 1, 2 och 3 – 3200 kr per start
-      Lag: level 5 och 6 – 3900 kr per start

Betalningen skall vara inbetald och registrerad enligt den faktura som skickas ut efter anmälan. Senare inbetalningar accepteras endast mot erläggande av förseningsavgift på 500 kr per start.

 

Tränare och reserver
Varje start får anmäla maximalt fem tränare och fyra reserver som får följa med de tävlande under hela dagen, inklusive förträning och tävling. Vid incheckning skall det tydligt markeras vilka som är tränare och vilka som är reserver. Minst en av de anmälda tränarna måste ha korrekt utbildning i enlighet med TR. I klassen Group Stunt är antalet reserver begränsat till max två (2) stycken. Inga reserver är tillåtna i klassen Partner stunt. Inbyte av reserver ska anmälas snarast möjligt. Under tävlingshelgen sker detta i sekretariatet. Det är upp till arrangören i samråd med TK att acceptera efteranmälningar.


Licenser och legitimering
Alla aktiva och tränare måste ha giltig tävlingslicens. Tävlande i klasser med SM status måste vid registrering uppvisa giltig ID-handling. Tävlande i klasser med RM status behöver ej uppvisa ID-handling vid registrering då endast tränaren behöver genomföra registreringen. 

 

Musik
Skickas i digitalt format till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., senast söndagen den 10 mars. Samtliga lag kommer på tävlingsdagen i samband med inregistrering få lyssna på sin musik för att säkerställa att rätt musik har parats ihop med rätt lag.

 

Boende
Vi kan rekommendera ett hotellalternativ med ett särskilt erbjudande:
https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/solna/quality-hotel-friends/erbjudanden/cheerdm19/


Mat
Vi ser för tillfället över möjligheten till att erbjuda lunch till en rimlig kostnad. 
Mer information kommer i senare utskick.


Biljetter
Tävlingen kommer att indelas i två sessions. Fördelning av levels och lag mellan dessa kommer presenteras i senare utskick samt på vår hemsida.

Biljetter kommer säljas via TICKSTER, www.tickster.com
Biljettsläpp: den 22/2

Pris VUXEN: 195kr
Pris BARN: 145kr

 

Kontakta oss gärna vid frågor, antingen via e-mail eller via telefon!
Thomas Fors, 070-5614152
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.dynamitecheerleading.com/dm2019

Sök...

Dela vår sida