Organisationsöversikt

Kansli
Dynamite behöver i likhet med andra idrottsföreningar ett kansli. Då våra faciliteter idagsläget inte tillåter ett fysiskt kansli får vi nöja oss med att starta funktionen, arbeta utspritt och utveckla metoderna.
Kansliet arbetar med viss planering, intern information, medlemsadministration, licens och försäkringsadministration, utrustning och hall, ekonomi samt administrativt stöd till våra lag vid exempelvis lagresor.

Kansliet består idagsläget av följande personer och funktioner:

Sportchef – Vakant
Ekonomi – Carina Westerlund
Medlemskoordinator – Cecilia Brolinger
Materialansvarig – Kai Ros
Hallansansvarig – Kenneth Norbelie

Kansliet når ni på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Coach Staff
Tränarstaben utvecklas där ytterliggare en chefsnivå kallad Level Director införs. Detta gör vi för att verkligen tillgodose alla våra tränares behov av styrning, uppföljning, mentorering och det stöd som de förtjänar för att de både ska utvecklas och trivas i vår föreningen.

Level 1 – Linn Helin
Level 2 – Milla Parmstad
Level 3 – Rebecca Yilma Lönnback
Level 5 – Pernilla Micksäter

Head Coach, Carolina Fors, ansvarar för Level Directors och rapporterar till Styrelsen. 

Marknadsföring
Här finner vi de som arbetar med föreningens kläder och profilprodukter, sponsorer, hemsida, sociala medier och media. 

Profil/klädgruppen - Anndee Söderberg, Lina Adelöw

www - Vakant

Sponsorer - Vakant

Media - Henrik Aare, 070-598 22 82

Events
Här finner vi föreningens olika events och pågående projekt som exempelvis juluppvisning, våruppvisning, Nordic Cheer Challenge, Distriktsmästerskap med tillhörande projektgrupper. Dessa tänds och släcks under året beroende på respektive projektplan. Respektive projektledare har stor frihet och rapporterar till Styrelsen.

Dynamite Famiy
Ska samla alla medlemmar förutom våra aktiva och tillsammans stötta föreningen. Dynamite Family är en organiserad supporterorganisation som förmedlar information, skapar samt hälper till vid aktiviteter som skapar mervärde för våra aktiva. Dynamite family har en facebookgrupp där du som Dynamite Family medlem är välkommen att ansluta.

Valberedning
Ska bereda kandidater inför kommande årsmöte, och ska i detta arbete fortlöpande under verksamhetsåret följa styrelsens arbete.

Ordförande för valberedningen är Sofia Hartell och nås på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ombud
Ibland kan det vara svårt att veta vem man ska vända sig till om man exempelvis inte känner sig hörd eller observerat missförhållanden i föreningen. Därav har vi infört rollen ombud dit man kan vända sig oavsett ärende.
Ombudet är i likhet med valberedningen oberoende och lyder inte under styrelsen.
Åsa Gretander har frivilligt anmält sig och är först ut att både utveckla och axla denna roll. Åsa arbetar ideelt och nås lättast på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Sök...

Dela vår sida